Vihreä Härkä
Vihreä Härkä tekee suomalaisesta härkäpavusta pitkäjänteisellä työllä kuluttajille tuotteita. Tuotteidemme proteiinipitoisuus on korkea ja niiltä voidaan käyttää helposti kaikessa ruuanlaitossa, osana arkipäivää. Tiimimme työskentelee kestävämmän ruuantuotannon puolesta, joka mahdollistaa lihankulutuksen vähentämisen ja ympäristöystävällisemmän viljelyn.
Tavoitteenamme on pystyä korvaamaan tuotteidemme avulla osa kulutetusta eläinperäisestä proteiinista tai tuontiproteiinista, kuten soijasta, ja näin vähentää ruuantuotannon välillisiä kasvihuonepäästöjä. Keinoina meillä on tuoda markkinoille helppokäyttöisiä, taloudellisia ja laajasti ruuanlaittoon soveltuvia tuotteita. Enemmän proteiinia samalla rahalla ja sivutuotteena terveyshyötyjä.
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita