Silmusalaatti
Silmusalaatti kerrosviljelee luomu Silmusalaatteja rakentamassaan kasvihuoneessa Vantaan Vaaralassa. Me haluamme myös näyttää itseämme isommille yrityksille, että asioita voi tehdä toisin. Missiomme on olla #notsofuckedup, joten yrityksen perustamisesta saakka olemme tehneet asioita, jotka nähdäksemme tekevät maailmasta paremman paikan ja kuormittavat vähemmän ympäristöä. Siksi luomutuotanto oli meille itsestäänselvyys, samoin kuin uusiutuvan energian käyttö.

Jos sinulla on meille idea kuinka voisimme kehittää toimintaamme, kerrothan sen meille!
Pyrimme nollahävikkiin ja haemme aktiivisesti ratkaisuja päästäksemme tavoitteeseen. Yksi tärkeä vaihe tämän suhteen on nykyisten materiaalivirtojen (vesi, sähkö, biojäte, muovijäte) seuraaminen ja niihin puuttuminen. Tuotteemme pitkä säilyvyys (kaupassa 14 vrk) ehkäisee hävikin syntymistä.

Tavoitteenamme on myös siirtyä puukuitupohjaiseen, kierrätettävään pakkaukseen syksyllä 2018. Tätä olemme valmistelleet 1,5 vuotta ja nyt uskomme olevamme lähellä tavoitteen saavuttamista.
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita
Muu: Kieltäydymme hävikistä ja kannustamme henkilöstöämme hyötyliikuntaan mm. työsuhdepolkupyörillä.