Reckitt Benckiser (RB)
RB:n yli 40 000 työntekijää yli 60 maassa inspiroi visiomme maailmasta, jossa ihmiset ovat terveempiä ja elävät paremmin. Investoimme tutkimukseen ja kehitystyöhön löytääksemme keinoja, joilla ihmiset voivat huolehtia itsestään, läheisistään ja kodeistaan. Tuotteitaimme myydään maailmanlaajuisesti yli 190 maassa. Suomessa tuotemerkkejämme ovat mm. Finish, Vanish, Cillit Bang, Air Wick, Harpic, Durex, Dettol, Scholl, Veet ja Strepsils.

Me RB:llä uskomme, että on olemassa parempi tapa tehdä liiketoimintaa – kutsumme sitä termillä 'betterbusiness'. Tämä tarkoittaa että toimimme yhteiskunnan, ympäristön sekä talouden kannalta vastuullisesti ja kestävästi.
Ympäristöstrategiamme mukaisesti teemme toimenpiteitä pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä koko niiden elinkaaren ajalta. Tehostamme energian- ja vedenkäyttöä tuotantoprosesseissa, investoimme uusiutuvaan energiaan sekä edistämme kestävän kehityksen innovaatio-ohjelmaamme.

Tavoitteenamme on vähentää toiminnastamme aiheutuvia kasvihuonekaasupäästöjä 40% vuoteen 2020 mennessä. Tehostamme tuotantoamme ja tavoittelemme 35% pienempää veden- ja energiankäyttöä sekä 30% pienempää jätteen määrää vuoteen 2020 mennessä. Lisäksi olemme jo kaikissa tehtaissamme saavuttaneet vuodelle 2020 asetetun tavoitteen, jonka mukaan tuotannostamme ei synny ollenkaan kaatopaikalle päätyvää jätettä. Kaikki kehitystavoitteet verrattuna vuoden 2012 tasoon.
Lisäämme uusiutuvan energian käyttöä
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita