Oy Soya Ab / Jalofoods
Itsellemme asettamamme tehtävä on selkeä: Haluamme luoda herkullisia makuelämyksiä, valmistamalla maailman parasta tofua ja tempeä – Jalotofua ja Jalotempeä. Tähän tavoitteeseen pyrimme jokaisena päivänä, ottaen huomioon luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja kanssakäymistämme ympäristömme kanssa.

Monet haluavat pienentää ympäristökuormitustaan vastuullisemmilla ruokavalinnoilla. Jalotofu ja Jalotempe eivät ole pelkästään satojen tai jopa tuhansien vuosien historiaan pohjautuvia tuotteita, vaan ne ovat hyvin vahvasti kestävän kehityksen ja tulevaisuuden tuotteita, jotka rasittavat ympäristöä huomattavan vähän. Emme käytä tuotannossamme mitään eläinkunnan tuotteita ja olemme sitoutuneet käyttämään pääraaka-aineena sertifioituja Reilun kaupan luomusoijapapuja sekä muita ulkomaisia että kotimaisia luomuraaka-aineita. Vastuullisilla raaka-ainevalinnoilla edistämme sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja ihmisten hyvinvointia sekä ympäristön puhtautta ja elinvoimaisuutta. Yrityksemme on perustettu kokonaisvaltaisen vastuullisille arvoille jo vuonna 1989 ja olemme koko ajan pitäneet kiinni valitsemastamme linjasta.
Käytämme jo nykyään tuotannossamme 100 % alkuperäsertifioitua uusiutuvaa sähköenergiaa ja käytössämme on oma aurinkovoimala. Nämä eivät kuitenkaan meille riitä. Haluamme viedä kiertotalousajattelun vieläkin pidemmälle ja aloitamme oman biokaasuvoimalan rakentamisen suunnittelun ja toteutuksen toimintamme kehittämisen kärkihankkeena. Tarkoituksena on rakentaa tulevaisuuden elintarviketeollisuuden toimintamalli, joka rasittaa mahdollisimman vähän ympäristöä ja parantaa ihmisten jokapäiväistä hyvinvointia.
Lisäämme uusiutuvan energian käyttöä
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita