Oy Essity Finland Ab
Essity on johtava maailmanlaajuinen hygienia- ja terveysalan yhtiö, joka on sitoutunut parantamaan ihmisten hyvinvointia päivittäisten välttämättömyystuotteiden ja ratkaisujen avulla. Nimi Essity muodostu sanoista essentials (oleelliset) ja necessities (välttämättömät). Tuotteitamme myydään noin 150 maassa johtavilla maailmanlaajuisilla tuotemerkeillä TENA ja Tork sekä muilla vahvoilla tuotemerkeillä kuten Libero, Libresse ja Lotus.
Kestävän kehityksen liiketoimintamallimme luo arvoa ihmisille ja luonnolle. Mahdollistamme sen että yhä useampi ihminen pystyy nauttimaan hyvästä elämästä joka päivä ja pyrkimyksemme on parantaa päivittäin miljardin ihmisen hyvinvointia vuoteen 2030 mennessä. Haluamme vaikuttaa kestävään kehitykseen sekä kierrätykseen yhteisöissä ja pyrimme luomaan parempia ratkaisuja 33% alhaisemmalla hiilijalanjäljellä vuoteen 2030 mennessä.

Essity kuuluu Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksiin, joka on yksi maailman arvostetuimmista kestävän kehityksen indekseistä ja meidät on nimetty toimialamme johtavaksi yritykseksi.

Suomessa Essityn paperitehdas Nokialla on palkittu energiankulutuksen vähentämisestä.
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita