Orthex
Orthex on Pohjoismaiden johtavia kodintuoteyhtiöitä. Orthex suunnittelee, valmistaa ja myy kestäviä ja käytännöllisiä kodintuotteita tavoitteenaan tehdä kuluttajien arjesta helpompaa. Orthexin pääkuluttajabrändit ovat SmartStore™ säilytystuotteissa, GastroMax™ keittiötarvikkeissa ja Orthex™ kodin ja kasvienhoidon tuotteissa. Orthexilla on yli 100 vuoden kokemus kodin käyttötavaroiden valmistuksesta, suunnittelusta ja markkinoinnista, ja sillä on noin 800 asiakasta yli 40 maassa. Orthexin päämarkkina-alue on Eurooppa. Orthexin pääkonttori on Espoossa, ja sen osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä (ORTHEX).

Orthex pyrkii olemaan toimialansa edelläkävijä vastuullisuudessa. Orthexin laadukkaat, turvalliset ja kestävät tuotteet valmistetaan huolellisesti ja ajatonta muotoilua hyödyntäen. Ne on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön ja voidaan kierrättää kaikilla markkinoillamme. Kasvatamme aktiivisesti uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineiden osuutta tuotteissamme. Samalla pyrimme jatkuvasti pienentämään tuotteidemme ja toimintojemme hiilijalanjälkeä ja pyrimme kohti hiilineutraalia tuotantoa vuoteen 2030 mennessä.


Vuoden 2022 aikana SBTi (Science based target initiative) hyväksyi Orthexin tieteeseen perustuvan lähiajan päästövähennystavoitteen eli Orthexin ilmastotavoitteet tukevat tavoitetta rajoittaa maapallon lämpötilan nousu korkeintaan 1,5 asteeseen. Orthexin tuotteet ovat myös saaneet positiivista tunnustusta, esimerkiksi Orthexin kalaverkoista tehty sanko oli finalistien joukossa kilpailussa Suomen
vastuullisimmasta tuotteesta.
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita
Muu: