Nature Line Cutlery Oy
NLC on suomalaisessa yksityisomistuksessa oleva yritys, joka perustettiin liiketoimintakaupalla vuoden 2020 alussa ja omaa lähes 100-vuoden tuotannollisen kokemuksen.

Kaikki toimintamme pohjautuu vain täysin uusiutuvista raaka-aineista valmistettuihin tuotteisiin, jotta tuotetarjontamme kuormitus ympäristölle olisi mahdollisimman pieni. Lisäksi tuotetarjontamme luo uniikin vaihtoehdon kuluttajien arkipäivän valinnoille kuormituksen vähentämiseksi.

Ympäristökuorman pienentämiseksi toimme markkinoille puukuitua sisältävät aterimet vaihtoehtona muovisille kertakäyttöaterimille vuoden 2019 alusta. Vuoden 2020 alkupuolella lanseerasimme seuraavan sukupolven täysin puupohjaisesta raaka-aineesta valmistetut uudelleenkäytettävät puukuitukomposiittiaterimet. Aterimien raaka-aine valmistetaan vain hyödyntämällä olemassa olevan metsäteollisuuden sivuvirtoja eikä aterimien raaka-aine itsessään aiheuta metsähakkuita tai kilpaile ruokatuotannon kanssa, kuten monet muut biopohjaiset materiaalit.

Tuotteemme kestävät lukuisia uudelleenkäyttökertoja ja ovat konepesunkestäviä, tavoitteemme on korvata mahdollisimman paljon neitseellisistä raaka-aineista valmistettuja tuotteita kuluttajien päivittäisessä käytössä.
Yritys on asettanut myös merkittävät tuotannollisten päästösäästöjen tavoitteet uusimalla konekantaa, siirtymällä uusiutuvaan energiaan, jne. Oman toiminnan tavoite on 30% päästösäästö vuoden 2023 loppuun mennessä. Tuotteiden tarjoama päästösäästötavoite on minimissään n. 80% vrt kertakäyttöiset aterimet. Myös kaikessa pakkausmateriaalissa pyrimme mahdollisimman paljon käyttämään vain uusituvia ja kierrätettäviä materiaaleja.
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita