Mysoda Oy
Mysoda Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa ja markkinoi hiilihapotuslaitteita, niissä käytettävää elintarvikehiilidioksidia sekä juomatiivisteitä. Pyrimme kaikessa toiminnassamme vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.  Haluamme inspiroida ja motivoida ihmisiä valmistamaan raikkaasta hanavedestä maailman paikallisinta kuplavettä.
Koko ideologiamme perustuu ekologisuuteen. Suomessa on maailman paras hanavesi, joten miksi emme hyödyntäisi sitä ja tekisi itse hiilihapotettua vettä kotona sen sijaan, että kannamme pullovettä kaupasta kotiin? Toimintamme alusta asti olemme käyttäneet tuotannossamme ainoastaan tuuli- ja aurinkoenergiaa. Hiilidioksidimme on kotimaista, joka otetaan talteen muun teollisuuden päästöistä, jonka jälkeen siitä jalostetaan elintarvikehiilidioksidia. Myös virvoitusjuomatiivisteet valmistetaan Suomessa ja tavoitteemme onkin tuotteillemme lyhin mahdollinen logistiikkaketju. Hiilidioksidipullomme ovat kierrätettäviä ja ne säilyvät uudelleentäytettävinä jopa 40 vuotta. Hiilihapotuslaitteemme on valmistettu puupohjaisesta biokomposiitista fossiilisen muovin sijaan. Käyttämämme biokomposiitti on tehty 99-prosenttisesti metsäteollisuuden sivuvirroista ja tähteistä: käytännössä mäntyöljystä ja sahanpurusta ja -lastuista.

Mysoda on sitoutunut vähentämään entisestään kuljetuksesta aiheutuneita päästöjä ja tavoitteenamme on siirtää hiilihapotuslaitteidemme valmistus lähemmäs. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja tähtäämme entistä pienempään hiilijalanjälkeen.
Lisäämme uusiutuvan energian käyttöä
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita