MySoda Oy
MySoda Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa hiilihapotuslaitteita, hiilidioksidipulloja ja juomatiivisteitä. Tuotteillamme kuluttajat voivat valmistaa ekologisesti kuplavettä sekä virvoitusjuomia suoraan hanavedestä.
Koko ideologiamme perustuu ekologisuuteen. Suomessa maailman paras hanavesi, joten miksi emme hyödyntäisi sitä ja tekisi itse hiilihapotettua vettä kotona sen sijaan, että kannamme pullovettä kaupasta kotiin? Toimintamme alusta asti olemme käyttäneet tuotannossamme vain ja ainoastaan tuulivoimaa. Hiilidioksidimme on kotimaista, joka otetaan talteen muun teollisuuden päästöistä, jonka jälkeen siitä jalostetaan elintarvikehiilidioksidia. Myös virvoitusjuomatiivisteet valmistetaan Suomessa ja tavoitteemme onkin tuotteillemme lyhin mahdollinen logistiikkaketju. Hiilidioksidipullomme ovat kierrätettäviä ja ne säilyvät uudelleentäytettävinä yli 20 vuotta.

MySoda on sitoutunut investoimaan tuotannossa entistäkin energiatehokkaampiin ratkaisuihin ja vähentämään energian kulutusta 15 prosentilla suhteessa tuotantoon vuoteen 2020 mennessä.
Lisäämme uusiutuvaa energiaa
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita