Metsä Tissue
Metsä Tissue on yksi Euroopan johtavista pehmopaperivalmistajista kotitalouksille ja ammattilaisille, sekä yksi maailman johtavista tiivispapereiden valmistajista. Luotetut ja rakastetut tuotemerkkimme ovat Lambi, Serla, Tento, Mola, Katrin ja SAGA. Työllistämme noin 2500 ammattilaista ja 9 tuotantolaitostamme sijaitsee viidessä eri maassa. Olemme osa Metsä Groupia, kestävän bio- ja kiertotalouden edelläkävijäkonsernia, joka valmistaa uusiutuvasta pohjoisesta puusta kierrätettäviä tuotteita maailman väestön tarpeisiin.
Tavoitteemme Metsä Tissuella on edistää hyvinvointia tuotteillamme ja toimillamme. Pyrimme pitämään toimintamme ja tuotteidemme ympäristövaikutukset mahdollisimman pieninä koko niiden elinkaaren ajan: raaka-aineiden hankinnasta tuotantoon, kuljetuksista käyttöön ja lopulta tuotteiden asianmukaiseen hävittämiseen. Teemme tämän yhteistyössä toimittajiemme, asiakkaidemme, kumppaniemme ja kuluttajien kanssa.
Vastuullinen liiketoiminta on strategiamme ytimessä. Metsä Tissuen ja koko Metsä Groupin tavoite on tehdä tehtaista 100% fossiilittomia vuoteen 2030 mennessä (scope 1). Kunnianhimoisiin 2030 kestävän kehityksen tavoitteisiimme kuuluvat myös kuljetusten päästöjen sekä veden käytön vähentäminen, energiatehokkuuden parantaminen, 100% sivuvirtojen käyttö ja 100% fossiilivapaat raaka-aineet ja pakkaukset. Lisäksi 2030 tavoitteemme sisältävät myös henkilöstön turvallisuuden, toimintamme eettisyyden sekä toimitusketjumme vastuullisuuden.
Vastuullinen liiketoiminta on Metsä Tissuen strategian ytimessä, edistämme hyvinvointia tuotteillamme ja toimillamme. 2030 tavoitteisiimme kuuluu mm. fossiilittomat tehtaat sekä fossiilivapaat raaka-aineet ja pakkaukset.