Mars Finland Oy ja Royal Canin Finland Oy
Mars on globaali, 1911 perustettu perheyritys. Viisi periaatettamme ovat arvomme, joita käytämme eettisinä sääntöinä ja päätöksenteon välineinä joka päivä parantaaksemme työllämme ihmisten, lemmikkien ja planeettamme hyvinvointia.
Olemme sitoutuneet Pariisin ilmastosopimuksen ja YK:n kestävän kehityksen (SDG) tavoitteisiin. Yhdysvaltojen ja Britannian toimintojamme pyörittää jo nyt tuulivoima (925 000 MWh). Suorien toimintojemme osalta olemme sitoutuneet vähentämään päästöjä 40 % vuoteen 2020 mennessä ja olemaan täysin fossiilivapaa vuonna 2040. Koko arvoketjumme päästöjen vähennystavoite on 27 % vuoteen 2025 ja 67 % vuoteen 2050 mennessä. Keskeisessä roolissa päästöjen vähentämisessä ovat alkutuotanto, vaihtoehtoiset raaka-aineet, maankäytön muutokset, pakkaukset, tuotanto sekä logistiikka.

Suomen One Mars toimistossa on ollut WWF:n Green Office -ympäristöjärjestelmä vuodesta 2010. Green Officen tavoitteena on ekologisen jalanjäljen pienentäminen ja kestävien kulutustapojen edistäminen. Työntekijät toimivat vapaaehtoisesti ympäristön hyväksi jatkuvan parantamisen hengessä. Olemme vähentäneet ohjelman puitteissa paperinkulutusta yli 80 %, sähköä yli 45 000 kWh ja lentomatkoja noin 135 000 km (taso 2016). Olemme sitoutuneet Green Officen käyttöönottoon kaikissa One Mars Nordic toimistoissa vuoteen 2020 mennessä.
Lisäämme uusiutuvan energian käyttöä
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita