Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Valmistamme Laitilassa aurinko- ja tuulivoimalla mm. Suomen vihreintä olutta Kukkoa, lukuisia palkittuja erikoisoluita, kuuluisia retrolimonaadeja, Oiva-siideriä, Skumppaa sekä Brändy ja Gini-lonkeroita.
Vastuullinen ja ympäristöystävällinen toiminta on alusta asti ollut yksi kulmakivistämme ja vuosien saatossa siitä on muodostunut meille tapa toimia. Olemme saaneet tämän myötä myös useampia tunnustuksia ympäristöystävällisyydestämme, mm. Suomen Ympäristökeskukselta ja Greenpeacelta, joista jälkimmäinen valitsi meidän vuonna 2016 Suomen vihreimmäksi panimoksi.

Olemme sitoutuneet noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita ja huomioimaan toiminnassamme terveys-, ympäristö- ja turvallisuusnäkökohdat. Kehitämme toimintaamme ympäristö- ja laatuohjelman mukaisesti ja päivitämme kehityskohteet vuosittain. Vuodesta 2001 lähtien tehtaallamme on käytetty sähköenergian lähteenä ainoastaan tuulivoimaa ja keväällä 2018 katollemme asennettiin oma aurinkovoimala, jonka koko kapasiteetti tulee yhtiömme omaan käyttöön.

Ympäristöystävällisyys ja jatkuva parantaminen kaikessa ovat molemmat olennaisia toimintaamme. Tämän vuoksi etsimme jatkuvasti uusia ja parempia keinoja vähentää ympäristön kuormitustamme, joten jatkossakin kuluttaja voi nauttia juomiamme huoletta ja hyvillä mielin!
Lisäämme uusiutuvan energian käyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita