Findus Finland Oy
Findus Finland on osa Euroopan johtavaa pakastetuotteiden valmistajaa Nomad Foods Europea, joka toimii yli 4300 työntekijän voimin 15 maassa Euroopassa. Findus Finland Oy toimii sekä vähittäiskauppa- että suurkeittiösektorilla ja tuotteitamme ovat mm. kalat, kasvikset, valmisruoat, liharuoat ja leivonnaiset.
Kestävä kehitys on aina ollut olennainen osa toimintaamme. Kestävän kehityksen ohjelmamme Our Sustainable Way pohjautuu kolmeen pilariin:

1) Vastuullinen hankinta, jossa pyrimme mm. ostamaan kestävästi kalastettua kalaa (MSC) ja kasviksia, jotka on kasvatettu kestävän maatalouden periaatteiden mukaisesti, sekä ottamalla huomioon yhteiskuntavastuumme niin koti- kuin ulkomailla.

2) Kehitämme entistä terveellisempiä ja vähäpäästöisempiä ruokia, jotka tukevat kestävää kehitystä: enemmän kalaa ja kasviksia, jotka ovat tuoreeltaan pakastettuja, jolloin kaikki ravintoarvot ovat vielä tallella käyttöhetkellä. Pakasteiden käyttö yleisesti on erinomainen tapa vähentää hävikkiä: otat vain sen mitä tarvitse ja säästät loput seuraavaan kertaan.

3) Hyvät toimintatavat: haluamme pienentää hiilijalanjälkeämme, parantaa veden ja jätteiden käsittelyä sekä kehittää pakkauksistamme entistä kierrätettävämpiä.
Lisäämme uusiutuvan energian käyttöä
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita