Fazer
Fazer on suomalainen perheyritys, jolla on yli 120-vuotiset perinteet makujen parissa. Fazerin missio on tehdä ruokaa, jolla on merkitys.
Ruuan tuotanto aiheuttaa yli 30 prosenttia globaaleista kasvihuonekaasupäästöistä, ja siksi pyrimme tekemään oman osamme, että kuormamme ympäristölle olisi mahdollisimman kevyt. Fazerin toiminnassa ympäristöä ja ilmastoa kuormittaa eniten energiankulutus sekä raaka-aineista, tuotteista ja tuotannosta syntyvä jäte ja hävikki.
Fazer on sitoutunut vähentämään energiankulutustaan 20 prosentilla tuotettua tonnia kohden ja käyttämään uusiutuvaa sähköä vähintään 70 prosenttia vuoteen 2020 mennessä. Nipistämme energiankäytöstä muun muassa kehittämällä nykyisten tuotantolaitosten ja -prosesseja, investoimalla uusiin energiatehokkaisiin ratkaisuihin ja vähentämällä tuotannossa syntyvän jätteen määrää.
Fazer on sitoutunut vähentämään energiankulutustaan 20 prosentilla tuotettua tonnia kohden ja käyttämään uusiutuvaa sähköä vähintään 70 prosenttia vuoteen 2020 mennessä. Nipistämme energiankäytöstä muun muassa kehittämällä nykyisten tuotantolaitosten ja -prosesseja, investoimalla uusiin energiatehokkaisiin ratkaisuihin ja vähentämällä tuotannossa syntyvän jätteen määrää.
Lisäämme uusiutuvan energian käyttöä
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita