Europress Group Oy
Europress Group Oy on Pohjois-Euroopan johtava kierrätysteknologian laitteiden valmistaja. Suunnittelemme ja valmistamme Keravalla jätepuristimia ja -paalaimia kaupan, teollisuuden ja julkishallinnon tarpeisiin. Olemme alamme innovatiivinen suunnannäyttäjä ja edelläkävijä.
Europressin toimintaa ohjaavat ympäristöpolitiikka sekä ISO 14001 -standardin mukaan sertifioitu ympäristöjärjestelmä. Toimintamme päämääränä on edistää kestävää kehitystä ympäristöystävällisillä jätehuollon kokonaisratkaisuilla.

Jatkuvan tuotekehityksemme innovaatiot sekä panostukset älyteknologiaan takaavat edistyksellisellisimmät ratkaisut. Älyteknologiaa hyödyntävien jätehuollon laitteiden avulla edistämme lajittelua ja kierrätystä yhteiskunnassamme sekä vähennämme merkittävästi jätekuljetusten ja laitehuoltojen aiheuttamia CO2-päästöjä.

Ympäristöohjelmamme mukaisesti ja älyteknologialla saavutettavien hyötyjen lisäksi vähennämme yhteistyökumppaniemme kanssa tuotantomme materiaalin ja energian kulutusta sekä maalausvaiheen VOC-päästöjä. Kehitämme jatkuvasti tapoja hyödyntää älyteknologiaa entisestään.
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita