Elisa Oyj
Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja digitaalisten palveluiden yritys, jonka päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Viro. Palvelemme yli 2,8 miljoonaa asiakasta, joilla on yli 6,2 miljoonaa liittymää. Tarjoamme ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan digitalisoimiseen ja tuottavuuden parantamiseen.
Markkinajohtajana olemme edelläkävijä myös uusien verkkoteknologioiden ja -innovaatioiden, kuten 5G:n, kehittämisessä. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 190 000. Liikevaihto vuonna 2017 oli 1,79 miljardia euroa ja henkilöstöä 13 maassa yhteensä 4 700.
Haluamme olla edistämässä hiilineutraalia yhteiskuntaa. Olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan liiketoimintamme ympäristövaikutuksia ja tukemaan ympäristövastuullista toimintaa. Autamme asiakkaitamme pienentämään hiilijalanjälkeään tarjoamalla palveluita, jotka mahdollistavat tehokkaan ja ympäristöystävällisen toiminnan. Lisäksi optimoimme ja uudistamme jatkuvasti verkkoamme sekä hankimme uusiutuvaa energiaa, jotta oma hiilijalanjälkemme olisi mahdollisimman pieni.
Palveluntarjoajana pienennämme ympäristövaikutuksiamme muun muassa varmistamalla toimivien puhelinten uudelleenkäytön sekä kierrättämällä tehokkaasti SER-jätteet.   
Olemme asettaneet Science Based tavoitteet ja sitoutuneet Suomen kestävän kehityksen yhteiskuntasopimukseen. Olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliuutta 2050. Välitavoitteenamme on vähentää energiankulutuksemme hiilijalanjälkeä 50 prosenttia vuoteen 2025 mennessä (2016 tasosta). Olemme liittyneet Energiatehokkuussopimukseen, jossa tavoitteena on parantaa energiatehokkuutta 7,5 prosenttia 2025 mennessä (2016 tasosta).
Lisäämme uusiutuvan energian käyttöä
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita