Eckes-Granini Finland
Eckes-Granini Finland Oy Ab on osa Euroopan johtavaa mehuliiketoimintakonsernia Eckes-Granini Group GmbH:ta, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa. Eckes-Granini Finlandin tuotevalikoimasta löytyy juomia joka janoon. Suosittuja brändejämme ovat mm. Marli, Mehukatti, God Morgon, granini, Brämhults, Trip ja Tropic.
Olemme yksi ensimmäisistä suomalaisista elintarvikeyrityksistä, jolla on EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) -ympäristösertifikaatti. Asetamme vuosittain ympäristötavoitteet ja tarkastelemme säännöllisesti ympäristöasioiden tilaa. Keskitymme ympäristöasioissa koko elintarvikeketjuun, mm. tuotepakkauksiin, resepteihin, raaka-aineiden viljelyolosuhteisiin, hankintaan ja logistiikkaan sekä tietysti itse tuotantoon.

Panostamme uusiutuvan energian käyttöön. Esimerkiksi ostamastamme sähköenergiasta uusiutuvan energian osuus on jo 100 %. Myös höyryn osalta uusiutuvan energian osuus kipuaa 100 %:iin lähitulevaisuudessa, kun tehtaamme läheisyyteen valmistunut uusi höyrylämpölaitos otetaan käyttöön; tuotantoprosesseissa käyttämämme höyryenergia on tämän jälkeen tuotettu ympäristöystävällisesti käyttäen pääpolttoaineena puuhaketta. Jätteiden kierrätykseen olemme panostaneet vuosia, ja positiivisen kehityksen tuloksena tehtaallamme jätteiden hyötykäyttöaste on lähes 100 %.

Julkaisemme vuosittain päivitettävän ympäristöraporttimme verkkosivuillamme.
Lisäämme uusiutuvan energian käyttöä
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita