Danone
Danone on monikansallinen elintarvikealan yritys, joka on erikoistunut maito- ja kasvispohjaisten tuotteiden, pullotettujen vesien, lastenruokien sekä kliinisten ravintovalmisteiden valmistukseen. Tavoitteemme on tuoda ruoan avulla terveyttä niin monelle kuin mahdollista. Kaikki Danonella työskentelevät yli 100 000 ihmistä palvelevat 900 miljoonaa asiakasta yli 120 maassa ympäri maailman. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli noin 25 miljardia euroa, josta 66 prosenttia tuli Euroopan ulkopuolelta. Danonen tunnetuimpiin tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Activia, Actimel, Alpro, Aptamil, Nutrilon ja Evian.
Kestävä kehitys ja hiilijalanjäljen pienentäminen on keskeisessä osassa Danonen strategiaa. Tavoitteenamme on vähentää toiminnastamme aiheutuvia päästöjä 50% vuoteen 2030 mennessä, ja olla hiilineutraali yritys vuoteen 2050 mennessä. Danone pyrkii myös käyttämään 100 %:sesti uusiutuvia energianlähteitä vuoteen 2030 mennessä.

Muita keskeisiä kestävän kehityksen painopisteitä tavoitteissamme ovat veden kiertokulun suojelu, pakkausmateriaalien kehittäminen ympäristölle kestävämpään suuntaan, maatalouden kestävä kehitys ja ruokahävikin pienentäminen.
Lisäämme uusiutuvan energian käyttöä
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita
Muu: Tuemme ekologisesti kestävää maataloutta