Colgate-Palmolive AB
Joka päivä 38.000 Colgate-Palmoliven työntekijää sitoutuu yhdessä tuottamaan turvallisia tuotteita. Kestävän kehityksen ohjelmiemme avulla tuemme yhteisöjä ympäri maailmaa. Suomessa tuotemerkkejämme ovat mm: Colgate, Elmex, Palmolive, Softlan, Klorin ja Ajax.

Tämän päivän toimintaympäristö vaatii entistä enemmän huomion kohdistamista maapallon rajallisten resurssien säilyttämiseen, ilmastonmuutoksen huomioimiseen ja planeettamme hyvinvoinnin säilyttämiseen tuleville sukupolville.
Colgate-Palmolivellä on kestävän kehityksen ohjelma vuosille 2015–2020. Edistymme jokaisella Planet-ohjelmamme tavoitealueella ja työskentelemme sekä yhteistyökumppaniemme että asiakkaidemme kanssa tehdäksemme planeetasta prioriteetin. Olemme esimerkiksi sitoutuneet kestävästi rakennettuihin ja hallinnoituihin toimitiloihin. Suomen toimistomme sijaitsee LEED Platinum -standardit omaavassa rakennuksessa.

Ajamme uusiutuvan energian käyttöä ja tavoitteenamme on vähentää tuotantomme absoluuttisia kasvihuonepäästöjä 25 prosenttia vuoteen 2020 mennessä vuoden 2002 tasosta. Vähennämme myös tuotantomme energiaintensiteettiä yhdellä kolmasosalla vuoteen 2002 verrattuna ja puolitamme tuotantomme kaatopaikkajätteen tuotantotonnia kohden vuoteen 2002 verrattuna. Teemme myös yhteistyötä tärkeimpien toimittajiemme, asiakkaidemme ja kuluttajien kanssa vähentääksemme energian käyttöä, kasvihuonekaasupäästöjä ja jätettä.

Lisäämme uusiutuvan energian käyttöä
Tehostamme energiankäyttöä