Bunge Finland Oy
Bunge Finland Oy on Suomessa sijaitseva margariinien valmistaja, jonka toiminnan tavoitteena on kehittää, valmistaa ja markkinoida terveellisiä ja terveyttä edistäviä, laadukkaita ja hyvänmakuisia kasvipohjaisia margariineja, levitteitä ja kasviöljyjä. Tehtaallamme on tehty jo yli 60 vuoden ajan uraauurtavaa työtä margariinien erityisosaajina ja kehittäjinä. Meille on tärkeää ihmisten ja tuotteiden turvallisuus.
Bunge Finland Oy pyrkii vähentämään kaikkia jätejakeita tuotannossaan ja olemmekin Zero Waste Factory eli tehtaaltamme ei lähde kaatopaikkajätettä vaan kaikille materiaaleille on olemassa kierrätys- ja jatkokäsittelytapa.

Haemme parannuksia myös tuotantoprosessin veden kulutukseen ja jäteveden laatuun, ja näihin voimme vaikuttaa esim. kasvattamalla eräkokoja. Energiatehokkuuteen olemme tehneet parannuksia LED-projektilla, tekemällä ilmavirtausmittauksia ja tutkimalla ilmastoinnin käyttöä.

Vuonna 2017 otimme margariineissa käyttoon kartonki-muovirasian, jossa on 39% vähemmän muovia kuin perinteisessä rasiassa.
Lisäämme uusiutuvan energian käyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita