Bonduelle
“The world reference in well-living through plant-based food”

Bonduelle-yhtiön visiona on edistää hyvinvointia kasvipohjaisen ruoan avulla. Vuonna 1853 perustettu ranskalainen perheyritys on nykyisin maailman johtava käyttövalmiiden vihannesten saralla. Yhtiö toimii yli 100:ssa maassa.

Vihannestuotteiden erityisosaajana Bonduelle toimii luonnollisestikin lähellä maata ja ihmisiä. Yhteistyö 3100:n sopimusviljelijän kanssa vaalii maaperän monimuotoisuutta, ja viljely tapahtuu aina luonnon omia rytmejä seuraten.
Vuonna 2012 käynnistetyn VegeGo!-hankkeen myötä yhteiskuntavastuun eri tavoitteet on jaoiteltu viidelle eri osa-alueelle, kattaen koko tuotantoketjun aina pelloilta lautaselle saakka. Visio on vuodelle 2025, ja tuloksia mitataan jatkuvasti. Esimerkiksi veden käyttöä tehtailla on jo onnistuttu vähentämään 50% viimeisen kymmenen vuoden aikana, ja vuosina 2016-17 kuljetusratkaisuissa toteutettujen uudistusten myötä hiilidioksidipäästöt ovat pienentyneet merkittävästi. Tuotantoreseptejä on myös kehitetty entistäkin ravitsevimmiksi ja maistuvimmiksi.
Kaikki Bonduelle-tuotteet ovat GMO-vapaita.
Lisäämme uusiutuvan energian käyttöä
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita
Muu: