Atria Suomi Oy

Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama yli 110-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.
Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 1,43 miljardia euroa ja palveluksemme oli 4 449 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1994 lähtien.

Atria panostaa voimakkaasti uusiutuvan energian tuotannon lisäämiseen. Nurmon tuotantolaitoksen alueelle on rakenteilla Suomen suurin yksittäinen aurinkosähköpuisto, jonka vuotuinen tuotantokapasiteetti on 5 600 MWh. Uusiutuva aurinkosähkö parantaa Atrian energiatehokkuutta sekä pienentää ruoan tuotannon ympäristövaikutuksia. Kaikissa Atrian tuotantolaitoksissa on otettu käyttöön ISO 14001-standardin mukainen ympäristöjärjestelmä ja ISO 50001-standardin mukainen energianhallintajärjestelmä. Atria on sitoutunut Elinkeinoelämän Energiatehokkuussopimukseen, jonka mukaisesti energiakulutuksen säästötavoite vuoteen 2025 mennessä on 7,5% verrattuna vuoteen 2015.

Käytämme uusiutuvaa energiaa

Tehostamme energiankäyttöä

Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita