Apetit
Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja.
Ruoantuotanto ja -kulutus aiheuttavat reilun viidenneksen kulutuksen hiilijalanjäljestä. Kasvisten hiilijalanjälki on suhteessa pieni, ja olemmekin tehneet ravitsemussitoumuksen kasvisten käytön lisäämisestä. Viljelytämme kotimaisia kasviksia puhdasta luontoa kunnioittavalla Vastuuviljely-menetelmällä, jossa kasvinsuojelutoimenpiteet tehdään optimoiden ja vain todellisen tarpeen mukaan sekä mahdollisuuksien mukaan biologisten ja mekaanisten menetelmien keinoin. Teemme myös työtä ruokahävikin minimoimiseksi kehittämällä jatkuvasti pakkausratkaisujamme tuotteidemme säilyvyyden parantamiseksi sekä sopivien annoskokojen tarjoamiseksi.

Olemme sitoutuneet toteuttamaan Elintarviketeollisuuden toimenpideohjelmaa ja tehostamaan energiankäyttöämme 7,5 prosenttia vuosien 2017-2025 aikana. Olemme sisällyttäneet energiatehokkuuden jatkuvan parantamisen ja uusiutuvien energialähteiden käytön edistämisen osaksi johtamisjärjestelmäämme.
Lisäämme uusiutuvan energian käyttöä
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita