Airam
Airam on satavuotias suomalainen perheyritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta lamppuvalikoimastaan, valaisimista ja älykkäistä valaistusratkaisuista sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet, kuten ikoninen punainen termospullo.

Haluamme tuoda vastuullisuuden sekä osaksi omaa toimintaamme että tuotteitamme. Olemme vaihtaneet sähkösopimuksemme 100 % uusiutuvaan energiaan. Olemme tehostaneet Keravalla sijaitsevan pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme jäte- ja energiahuoltoa merkittävästi viime vuosina. Jätehuollon osalta on saavutettu jopa 80 % hiilidioksidipäästövähennys. Lämmönkulutusta pudotimme 25 % vuosina 2018–2021. Keravan toimitilojen katolle on myös tehty aurinkovoimalavaraus. Tavoitteenamme on, että myös tuotteemme ovat energiatehokkaita, kierrätettäviä ja siten ympäristöä huomioivia. Huomioimme materiaalitehokkuuden ja kierrätettävyyden myös pakkauksissamme. Keravan kaupunki myönsi meille vuoden 2021 ympäristöpalkinnon tunnustuksena vastuullisen toiminnan monipuolisesta ja esimerkillisestä huomioimisesta toiminnassamme.

Olemme sitoutuneet vastuullisuusohjelmassamme ympäristövastuuseen, vastuulliseen tuotantoketjuun, sosiaaliseen vastuuseen sekä eettiseen ja kannattavaan liiketoimintaan. Omaa toimintaamme ohjaavat eettiset pelisäännöt sekä Supplier Code of Conduct. Asetamme tarkemman tieteeseen perustuvan ilmastotavoitteen (Science based target) vuoden 2022 aikana.

Olemme Airamilla sitoutuneet ympäristövastuuseen, vastuulliseen tuotantoketjuun, sosiaaliseen vastuuseen sekä eettiseen ja kannattavaan liiketoimintaan. Ympäristötavoitteenamme on tarjota energiatehokkaita, kestäviä ja kierrätettäviä tuotteita sekä tehostaa oman toimintamme energiankäyttöä.
Lisäämme uusiutuvan energian käyttöä
Tehostamme energiankäyttöä
Kehitämme vähäpäästöisempiä tuotteita